Selecció còmics i novel·les il·lustrades

Novel·la gràfica infantil i juvenil

Contigo, una y otra vez (Colección #BlackBirds)

César Poetry

ALFAGUARA INFANTILES Y JUVENILES 2018

La vida dóna moltes voltes, però, de vegades, no ens adonem que la Terra és rodona i sempre hi ha una oportunitat per tornar a començar. I qui realment val la pena està disposat a donar-les amb tu, subjectant totes i cadascuna de les teves pors. Aquí dins podria explicar-se la teva història, la història de com les petites coses fan que el cor bategui una mica més de pressa. Abans de començar a llegir aquest llibre, hauries de preguntar-te el següent: Si demà tot acabés, repetiries el que estàs fent avui amb aquesta persona? Jo ho tinc clar: «Amb tu, una vegada i una altra.»

Busca’l al catàleg de eBiblio

Severed

Scott Snyder

Planeta DeAgostini Cómics 2016

1916. El somni americà es converteix en malson quan Jack Garron abandona la seva llar a l’edat de 12 anys, a la recerca del seu pare.Durant el camí coneixerà el veritable rostre dels Estats Units, un rostre dominat per la por i el terror, un rostre d’un home que segresta i assassina nens amb total impunitat per tot el país. Quan el destí uneix el camí de Jack Garron amb el d’aquest assassí, tindrà lloc una de les històries més terrorífiques mai explicades en un còmic.

Busca’l al catàleg de eBiblio

Inaudito Volumen uno: Temporada de fantasmas hambrientos

Andy Diggle

Planeta DeAgostini Cómics 2016

Weaver té sis mil milions d’habilitats, però només una última oportunitat d’escapar. Nascut amb una habilitat inaudita, pot robar durant un temps limitat els records, habilitats i experiències d’altres persones. Un home amb un poder com aquest podria canviar el món, però al ser un jugador professional, estafador i lladre de lloguer, Weaver és un egoista.

Busca’l al catàleg de eBiblio

Dones de ciència 50 Pioneres valentes que van canviar el món

Rachel Ignotofsky

Estrella Polar 2018

Entre les pioneres que hi apareixen, podem trobar figures tan conegudes com Marie Curie i Jane Goodall, i d’altres no tan conegudes, com Rachel Carson, que ja a principis del segle XX va advertir sobre els efectes nocius dels pesticides en el medi ambient i de la creixent contaminació.

Aquesta col·lecció d’històries apassionants també inclou infografies sobre temes rellevants en camps relatius a la ciència i un glossari científic il·lustrat.

Busca’l al catàleg de eBiblio

 Alicia en el país de las maravillas

Carroll, Lewis

Nórdica Libros 2013

Una edició il·lustrada d’Alícia al País de les Meravelles, clàssic imprescindible tant per a nens com per a adults. La història ens introdueix en un món subterrani, anàrquic i meravellós. Abunden els personatges insòlits, els jocs de lògica, els dobles sentits en les paraules emprades i les situacions absurdes. Les magnífiques il·lustracions de Marta Gómez-Pintado fan que aquesta edició de luxe sigui perfecta per a lectors de totes les edats.

Busca’l al catàleg de eBiblio