Com a centre de proximitat, La Casa Golferichs disposa d’un catàleg de serveis amb la clara missió de satisfer les diferents necessitats culturals, d’oci, de formació, etc. dels ciutadans del Districte de l’Eixample i de la ciutat de Barcelona. Aquests serveis s’estructuren segons unes àrees concretes, ja siguin formatives o d’oci, per exemple.

Vols proposar un taller?

Si la teva proposta és un curs, navegant per la nostra web, trobaràs els àmbits en els que treballem: humanitats, recursos, creativitat, expressió… el ventall és ben ampli.

Per qualsevol dubte contacta amb golferichs@golferichs.org.

Vols proposar un espectacle?

Als formularis trobaràs totes les dades que necessitem per valorar la teva proposta. Quanta més informació ens donis, millor podrem valorar incloure-la en la programació.

Si és una proposta musical, pots enviar-nos enllaços a SoundCloud, Bandcamp o altres plataformes, com també MP3 per correu-e.

Per més informació pots contactar amb golferichs@golferichs.org.

Vols proposar una exposició?

Als formularis trobaràs totes les dades que necessitem per valorar la teva proposta. Quanta més informació ens donis, millor podrem valorar incloure-la en la programació.

La programació vol donar a conèixer tan l’obra d’artistes novells com la d’autors més consolidats. Estem oberts a propostes individuals o col·lectives. L’especialització del centre és la fotografia en totes les seves vessants: creativa, artística, documental… La selecció es farà en base a criteris tècnics, de qualitat artística i d’adequació a la línia de programació del centre i a les característiques de l’espai.

Si estàs interessat en mostrar la teva obra pots fer-nos arribar la proposta a través d’aquest formulari i també el teu currículum i un dossier explicatiu del projecte amb descripció tècnica i imatges de mostra.

Per qualsevol dubte pots contactar amb catalaroca@golferichs.org

Vols proposar una conferència?

Per a les conferències, el centre cívic debat i reflexiona sobre els temes d’actualitat que més ens preocupen als ciutadans. També parlem de tecnologies de la informació i la comunicació, fotografia o altres temes d’interés general que vulgueu donar a conèixer des de la vostra associació o col·lectiu.

Per qualsevol dubte pots contactar amb golferichs@golferichs.org

Volem donar un espai a les associacions del barri per donar-se a conèixer a la resta de veïns i veïnes… Contacteu-nos i en parlem.

Estudiem totes les propostes que ens feu arribar!


Fes-nos arribar la teva proposta de taller cultural, itinerari, espectacle, concert i/o exposició.

Si tens alguna proposta omple la fitxa corresponent que trobaràs a continuació:

No oblidis adjuntar el teu currículum i enllaçar tot aquell material audiovisual que faci referència a la proposta, imatges i vídeos.
Pujar