26/09/2016

La Festa Major de l’Esquerra de l’Eixample 2016

Després de la Mercè arriba la Festa Major de l’Esquerra de l’Eixample. Una festa que coordina l‘associació de veïns i veïnes del barri i que la fa possible juntament amb una cinquantena d’entitats i equipaments. Aquest any torna amb novetats, com les activitats als remodelats Jardins d’Emma de Barcelona o al nou Espai Lola Anglada dedicat als joves. També es continua dibuixant “La rambla del barri” a Consell de cent, amb activitats de tot tipus: des d’una fira d’economia social al mercat agroecològic i l’esmorzar i bicicletada familiar que per segon any consecutiu proposa el Camí Amic. Taules rodones, debats, cinefòrums, cercaviles, paella popular… Una festa major per a tots els gustos i per a tothom!

Des del centre cívic aquest any tornem a fer una visita guiada a la Casa Golferichs, on obrirem les portes de totes les estances i n’explicarem la història. La visita serà el dissabte 1 d’octubre i les reserves es poden fer a partir del divendres a les 10 h. Recordeu que les places són limitades. Per a menuts i no tan menuts, el dissabte 8 d’octubre, rebrem a La petita orquestra peiotaire, que ens oferirà un espectacle de teatre musical i cançons populars vingudes directament des del País Valencià. Tot això serà al pati, a les 12 del migdia i amb entrada lliure.

De xerrades d’entitats, tindrem “La sanitat al barri” de l’AVVEE el dilluns 3 d’octubre i l’emblemàtic “Bar Pinotxo de la Boqueria” del Club de la bona taula, el dimarts 4 d’octubre, ambdues a les 19 h, i “La meva salut” de l’equip del CAP Manso EAP-Via Roma, el dimecres 5 a les 10 h.

L’Espai de fotografia Francesc Català-Roca tampoc es perdrà la festa, i pel divendres 30 de setembre proposa a les 17 h “Retrata’t amb la càmera minutera”, una tècnica fotogràfica del segle XIX. L’Espai també participarà a la gimcana fotogràfica de l’Espai Boix i el Casal de joves Queix.

Un bon grapat d’activitats per gaudir de la festa i del barri. Clica aquí per consultar tot el programa.
Que tinguem una bona festa major! Visca l’Esquerra de l’Eixample!

 

Pujar