Camí Amic

Activitats al barri

Camí Amic

Camí Amic és un projecte comunitari d’educació en valors cívics i ambientals a l’Esquerra de l’Eixample i Sant Antoni.

Podeu consultar el nous continguts disponibles a la pàgina web de Camí Amic. Recursos, conferències, articles i material divers que anirem actualitzant diàriament sobre l’espai públic, infància, sostenibilitat i medi ambient i les propostes comunitàries que estan sorgint dia a dia al barri per fer front a les necessitats dels col·lectius més vulnerables.

 

XARRANCA des de casa
Des de Camí Amic animem als més petits i petites de casa a enviar les vostres xarranques. Les que feu a casa, als balcons o terrats. Entre totes farem una exposició virtual.
Podeu enviar el vostre dibuix/fotografia a: coordinacio@camiamic.cat o bé etiquetar-nos a facebook i/o twitter amb el hastag #xarrancadesdecasa perquè el puguem compartir.

Confinament en família
Des de Camí Amic ens ofereixen un llistat de recursos per gaudir en família.

 


“Estimat, diari” és un diari col·lectiu en construcció. Un espai virtual d’expressió perquè els infants puguin expressar el que pensen, senten i viuen durant la crisis del Covid-19 amb tota classe de recursos perquè aquests dies de confinament siguin amens, variats i divertits per als infants.

 


Ecologia Urbana des de casa proposa plans diversos per connectar de nou amb la natura urbana, la lluita contra el canvi climàtic i la sostenibilitat.

 


L’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) ha posat en marxa un nou web que permet seguir l’evolució de la Covid-19 a la ciutat.