14/05/2020

LGTBI

Activitats al barri

Tornen a obrir!!!

Arriba l’hora de tornar-nos a veure! Estrenem un nou horari provisional i reprenem els serveis d’atenció! Obrirem els dilluns, dimecres i divendres de 10 a 14 h, i els dimarts i dijous de 16 a 20 h. Recorda que fins a nou avís cal demanar cita prèvia abans de desplaçar-se al Centre. Ho pots fer trucant al 93 880 51 11 o al correu info@centrelgtbibcn.org! L’ús de mascareta és obligatori! Més informació al web!

“El centre LGTBI des de casa” ofereix activitats a través del seu canal d’Instagram. Els podeu seguir a @barcelonalgtbi

Les entitats LGTBI segueixen oferint serveis telemàtics! Al teu costat, des de casa! Tens tota la informació al web del Centre!

Millorem la coordinació entre l’Oficina per la No Discriminació, el Centre LGTBI i l’Observatori contra l’Homofòbia. Nou protocol per a una millor resposta davant dels casos de discriminació i LGTBI-fòbia. Més informació aquí.

 

Del 28 de juny fins al 14 de juliol

Volem celebrar l’Orgull LGTBI en viatge cinematogràfic a l’Àfrica. Amb la col·laboració d’Africadoolu, Cinenomada i betevé presenten SHOGA, un cicle de cine LGTBI en formato africà per sis pel·lícules que ens permetran conèixer com es viu la diversitat sexual i de gènere a països com el Marroc, Kenya, Lesotho … A betevé i al web del Centre!

 

Cada setmana

@familieslgtbi us proposa fer un repte des de casa i compartit entre adults i infants. Pot ser d’allò més divertit!

El Centre LGTBI des de casa anirà incorporant noves propostes a l’agenda progressivament.

Pujar