07/05/2018

La troiana, mostra de teatre voluntariós del barri de Sant Antoni

Us convidem a la Troiana, la mostra de teatre voluntariós del barri de Sant Antoni. Entre el 18 al 27 maig les companyies que assagen al barri ofereixen el seus treballs a totes les veïnes i veïns. A diversos espais de Sant Antoni podrem gaudir de nou espectacles per tots els gustos (Calàbria 66, Cotxeres Borrell i Golferichs). El preu de l’entrada és a taquilla inversa.

En el cas de la Casa Golferichs, històricament vinculada al barri de Sant Antoni, acollirà l’assaig obert Trossets de vida, de la companyia “No se m’acut”, el dijous 25 de maig a les 11 h.

La companyia de teatre “No se m’acut” neix el 2017 a l’empara de l’activitat grupal Puja a l’escenari, de l’associació Trace, i està formada per persones que pateixen seqüeles derivades d’un dany cerebral sobrevingut. Us convidem a quelcom més íntim que a un espectacle. Us convidem a assistir a un assaig obert en el que us mostrarem els exercicis de teatre que desenvolupem cada dijous al matí quan ens trobem; a conèixer-nos tal com som quan pugem dalt d’un escenari. Veniu amb nosaltres?

Pujar