«Selection», de Christian Colomer

Exposició prorrogada fins al 21 de setembre

 

Christian Colomer ens presenta, en el marc de la Fotofesta 2018, una selecció d’imatges del seu treball de fotografia de moda i editorial.

Més enllà dels seus encàrrecs professionals, les seves fotografies ens mostren imatges íntimes i sensuals, pròpies de la fotografia d’autor, però també estranyes i a vegades etèries. Escenes que prenen un sentit que transcendeix la seva finalitat comercial.

Quan fa ús de models, sovint els retracta en posicions i gestos intrigants, amb mirades absortes i introspectives, sobre escenaris on hi predominen els elements quotidians, però que alhora resulten ficticis. El resultat són imatges que captiven pel seu tractament de la llum i el color, impregnades d’una atmosfera onírica i irreal.

Realitzades en 35 mm (Contax) o mig format en color (Mamiya), les seves imatges són revelades manualment per l’autor al laboratori, i posteriorment digitalitzades per aplicar els últims retocs de postproducció, que convertiran les fotografies en instantànies idònies per a la fotografia editorial.

 


Inauguració: divendres 22 de juny, a les 18 h

Lloc: Casa Golferichs
Entrada lliure

Del 28 de juny al 21 de setembre

Després de la inauguració, l’exposició podrà visitar-se a l’Espai de fotografia Francesc Català-Roca (Llança, 21).

Horaris:
Dilluns, dijous i divendres, de 17 a 19 h.
Dimarts, dimecres i dijous, de 12 a 14 h

Dies
22/06/2018 - 21/09/2018

Pujar