3/8

El 3 d’agost de 2014, ISIS va perpetrar l’últim dels 74 genocidis que el poble yazidí, una minoria ètnica preislàmica, ha sofert al llarg de la seva història. «3/8» ens parla dels elements que conformen la vida diària en els camps de refugiats yazidis del Kurdistan turc: la memòria del genocidi, la reivindicació de la seva identitat i la incertesa del futur que els espera.

L’exposició ens presenta dos espais habitats: un físic, limitat als 12 m² que ocupen les seves tendes de campanya, i l’altre virtual on, a través de Facebook, recorden la tragèdia que van viure, comparteixen les seves notícies o simplement es feliciten en els seus aniversaris.

David del Campo combina, des de fa deu anys, el seu treball com a professor d’enginyeria aeroespacial amb la seva passió per la fotografia documental. Actualment es dedica exclusivament a la fotografia, compaginant els seus projectes personals amb tallers de fotografia participativa per a persones amb risc d’exclusió, a través de l’associació El Catalejo, que ell mateix ha fundat. Ha coordinat projectes participatius a Colòmbia, Nepal i Barcelona, i ha exposat els seus projectes documentals a Barcelona i Madrid.

Recentment ha auto editat el seu primer fotollibre, «3/8», que presentarà a la Sala d’actes de la Casa Golferichs el dia mateix de la inauguració

Impressionart
Inauguració i presentació de llibre: dijous 6 de juny, a les 19 h

Horari de visita:

Del 6 de juny al 26 de juliol de 2019
De dilluns a divendres, de 17 a 21 h
Dissabtes, de 10.30 a 13.30 h

Dissabtes de juliol tancat

Sala d’actes de la Casa Golferichs
Gran Via de les Corts Catalanes, 491
Entrada lliure

Dies
06/06/2019 - 26/07/2019

Pujar