08/04/2020

Activitats al barri

Setmana del 11 de maig

Els equipaments i entitats del barri, també ofereixen activitats per a gaudir des de casa. Aquestes són algunes:

“El centre LGTBI des de casa” ofereix activitats a través del seu canal d’Instagram. Els podeu seguir a @barcelonalgtbi

Dimarts 12 de maig a les 18:00 h

El confinament ha fet incrementar la gordofòbia a les xarxes socials. Per què es produeix aquest fenomen? Reivindiquem la diversitat de cossos xerrant amb Magda Piñeyro! @lamagduchi

Cada setmana

@familieslgtbi us proposa fer un repte des de casa i compartit entre adults i infants. Pot ser d’allò més divertit!

El Centre LGTBI des de casa anirà incorporant noves propostes a l’agenda progressivament.

 

 

 

CEl centre esportiu Joan Miró ens ofereix un planing complert per fer exercici pots fer les classes d'”Entrena a casa” , seguint-los a Instagram al perfil  @cemjoanmiro  i també al seu Facebook. Cada dia es realitzaran  sessions en directe, a les 12 i a les 19 hores.  També es publicaran classes de Cross adaptades a casa i publicaran vídeos amb consells nutricionals

A més, si vols que t’enviïn un rutina, pots escriure’ls un mail comunicacio@cejoanmiro.cat. És una rutina de benestar que pot anar bé a qualsevol persona.

Activitats de Calàbria, 66

Dimarts 12 de maig
Punt Òmnia Sant Antoni (Cursos en línia)
Informàtica, Internet, Mòbils, Memòria…

Dimecres 13 de maig
Confinades però no aïllades. Des de Calàbria 66 volem fer més comunitat que mai i seguir sent un referent socio-comunitari pel barri. A continuació us deixem un seguit de recursos per estar informades, entretingudes i amb la salut ben forta.

Divendres 29 de maig  de 20:15 h fins a les 22:45 h

Jam Literària. Un espai per recitar, llegir, compartir i escoltar. Un micro obert per expressar-se.

 

Camí Amic

Camí Amic és un projecte comunitari d’educació en valors cívics i ambientals a l’Esquerra de l’Eixample i Sant Antoni.

Podeu consultar el nous continguts disponibles a la pàgina web de Camí Amic. Recursos, conferències, articles i material divers que anirem actualitzant diàriament sobre l’espai públic, infància, sostenibilitat i medi ambient i les propostes comunitàries que estan sorgint dia a dia al barri per fer front a les necessitats dels col·lectius més vulnerables.

 

XARRANCA des de casa
Des de Camí Amic animem als més petits i petites de casa a enviar les vostres xarranques. Les que feu a casa, als balcons o terrats. Entre totes farem una exposició virtual.
Podeu enviar el vostre dibuix/fotografia a: coordinacio@camiamic.cat o bé etiquetar-nos a facebook i/o twitter amb el hastag #xarrancadesdecasa perquè el puguem compartir.

 


“Estimat, diari” és un diari col·lectiu en construcció. Un espai virtual d’expressió perquè els infants puguin expressar el que pensen, senten i viuen durant la crisis del Covid-19 amb tota classe de recursos perquè aquests dies de confinament siguin amens, variats i divertits per als infants.


Ecologia Urbana des de casa proposa plans diversos per connectar de nou amb la natura urbana, la lluita contra el canvi climàtic i la sostenibilitat.


L’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) ha posat en marxa un nou web que permet seguir l’evolució de la Covid-19 a la ciutat.

Pujar