Webs i aplicacions amb exercicis

Internet i exercici físic

La xarxa ens ofereix molts llocs web amb idees d’exercicis que podem fer a casa. Hem fet una cerca i us indiquem alguns dels més populars.

Gym Virtual

Patry Jordan és l’autora de Gym Virtual, un dels portals sobre exercici físic més seguits. La seva pàgina web inclou vídeos d’entrenaments per fer a casa. A més, podem cercar els vídeos segons les nostres necessitats, ja que podem filtrar-los en funció de la part del cos que vulguem treballar, de la dificultat o del material necessari. El web de Jordan es complementa també amb consells de nutrició i amb receptes per a tots els àpats del dia.

http://gymvirtual.com/

 

Lydia Delgado

És instructora d’activitats dirigides i entrenadora personal. El canal de youtube del diari La Vanguardia té alguns vídeos de Delgado amb exercicis per enfortir o entrenar diferents parts del cos, des d’exercicis encaminats a aconseguir uns braços més tonificats o activitats pensades per enfortir el sòl pelvià. Us deixem a continuació algunes mostres:

Estiraments sense dolor:

Enfortir el sòl pelvià:

Entrenament de braços:

Rutina ràpida d’exercicis:

 

Lucrecia Guio

Els nostres talleristes dels cursos de salut ens donen idees d’exercicis per fer a casa a través dels seus webs o xarxes socials i fins i tot fan classes virtuals. És el cas de la professora de Pilates Lucrecia Guio. La podeu seguir al seu perfil d’Instagram: https://www.instagram.com/megustapilates/