Veus rítmiques de cantants femenines d’arreu del món

Llistat musical de veus femenines d’arreu del món.

Selecció del crític musical Albert Reguant

Albert Reguant és un reconegut periodista i activista musical amb més de 40 anys d’experiència en el món de la música, sobretot més enllà de les nostres fronteres. Actualment, és l’únic representant català de l’organització europea World Music Charts Europe i un ambaixador fix a congressos internacionals com ara el Womex (Europa) o Folk Alliance (EUA), entre altres. Durant els darrers anys va crear i dirigir per a Televisió de Catalunya  Hidrogen (1992 fins 2002), més endavant la sèrie “Les Músiques del Món” (2004/2005), i el programa “Planeta Música” (2006/2007). Va dirigir la versió radiofònica de l’espai Hidrogen pels diferents canals de Catalunya Ràdio (de 1999 fins al juliol de 2013).

Vídeo: https://www.youtube.com/watch?v=o0geIFWBrs8

+ info del programa: https://lesrutesdelso.blogspot.com/

Els enllaços són cortesia de RC66, la Ràdio Comunitària de Sant Antoni, que neix amb la voluntat de ser un punt d’informació del barri, un espai on compartir l’actualitat cultural, veïnal i social que ens envolta. Més info: https://calabria66.net/rc66-la-radio-comunitaria-de-sant-antoni/

 

El Dia Internacional de les Dones o Dia de la Dona Treballadora se celebra el 8 de març de cada any i està reconegut per l’Organització de les Nacions Unides. És un dia aprofitat tradicionalment per a reivindicar el feminisme denunciant el sexisme. Aquest dia commemora la lluita de les dones per la seva participació, juntament amb els homes, en l’àmbit laboral, i per tant pel dret a la independència econòmica.

Una llista musical amb veus femenines amb cançons actuals de diverses parts del món (Estats Units, Brasil, Bèlgica, França, Itàlia, Egipte, l’Índia, etc) i diferents estils musicals (electrònica, clàssica fusió, hip hop, etc.)

Llista de reproducció:
1.Sasha Lazard – Awakening
2.Moodorama – Sweet Toffee
3.Natacha Atlas – Man’s world
4.Capitanata – Om
5.Jazzamor – Je t’aime
6.Fous de la mer – Conmigo
7.Desconegut
8.Barriere feat. Themis – Sonhando Ipanema
9.Panjabi Hit Squad – Hasdi Hasdi
10.Susheela Raman – Love Trap
11.Hermosa – Love don’t come easy
12.Egypstian nursery – God’s window
13.!DelaDap – Demo Vast