#UnaFinestraALaCiència, converses al CosmoCaixa

Xerrades entre especialistes en ciència sobre temes d’actualitat

Des de Casa Golferichs volem recomanar la proposta #UnaFinestraALaCiència, la programació especial de continguts digitals que ofereix el CosmoCaixa a través dels seus perfils a les xarxes socials, que va començar amb confinament i continua al llarg dels mesos d’estiu.

Què ens sabem, de les pandèmies? La tecnologia ens fa humans? Quines sinergies hi ha entre l’art i la ciència? Quina era la cuina del paleolític? Esbrina la resposta d’aquestes i altres qüestions a les Live Talks de CosmoCaixa, xerrades o entrevistes breus relacionades amb aspectes vinculats a la divulgació de la ciència i adreçades a tota la societat.

Temes com ara la paleontologia, la biomedicina, els últims descobriments de planetes o les pandèmies mundials es tractaran de manera amena i propera però amb un rigor científic indubtable. Mitjançant preguntes interessants, tant d’especialistes com del públic, s’hi aniran resolent dubtes d’aquestes temes i altres de gran interès científic i es promourà el pensament crític i el desenvolupament del debat.

Les retransmissions en directe es fan a través de Facebook Live de @CosmoCaixa, els dilluns i els dimecres de cada setmana a les 19h

Amb la col·laboració de l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC).

Més informació: CosmoCaixa