Societat de Blues de Barcelona

Entrevista amb Ster Wax.

La Societat de Blues de Barcelona és una associació sense ànim de lucre que té com a objectiu la divulgació, promoció i coneixement del blues. Si voleu saber més sobre ells o sobre el món del blues no deixeu de visitar la seva web.

Des de la Societat de Blues de Barcelona ens fan arribar l’entrevista amb L’Ster Wax.

Sota el pseudònim de Ster Wax trobem a Esther Ibáñez, nascuda a Barcelona l’any 1983. Des de molt jove es va interessar per la música negra, blues, soul, rock and roll…, En 2009 va guanyar un concurs de karaoke a Barcelona i això li va permetre entrar al món de la música de la mà del grup The Sparkles, una banda de veus femenines de soul i rock and roll dels seixanta. Posteriorment va fundar el grup Ster & The Waxers amb repertori de blues i una mica de soul. Van quedar segons al Festival de Blues de Sant Adrià del Besòs.

El 2012 va començar a cantar a les Nits de Burlesques de la sala Apol·lo amb músics com el saxofonista Dani Nel·lo entre d’altres. Actualment és la cantant del grup Wax & Boogie, conjunt format pel pianista David Giordelli i el bateria Reginald Vilardell, amb els que hi ha gravat un disc i es dediquen a fer gires per Espanya, França i Portugal.