Societat de Blues de Barcelona

Entrevista amb Julio Lobos.

La Societat de Blues de Barcelona és una associació sense ànim de lucre que té com a objectiu la divulgació, promoció i coneixement del blues. Si voleu saber més sobre ells o sobre el món del blues no deixeu de visitar la seva web.

Des de la Societat de Blues de Barcelona ens fan arribar l’entrevista amb Julio Lobos.

En Julio Lobos és un músic nascut a Chile l’any 1961. Des de petit va destacar en l’apartat musical i va començar a cursar estudis de música. Amb 10 anys va viatjar cap Espanya on va seguir la seva formació i posteriorment va vindre a viure a Barcelona on va continuar amb el seu aprenentatge.

El 1979 començà a tocar amb la banda TEBEO, que va arribar a ser número 2 de les llistes nacionals al 80. A partir d’aquí va començar a fer col·laboracions amb molt músics de rock, blues, reggae, punk…, i també ha participat en la creació de diverses bandes.

La carrera musical de Julio Lobos és dilatada i fructífera però destacaríem col·laboracions amb Sopa de Cabra, Los Rebeldes, Sabino Mendez, Manu Chao…, i ha fet de teloner d’artistes com Loquillo, Olé Olé i B.B. King, entre molts altres. Un bluesman, que ha tocat molts pals, i porta a l’esquena una gran carrera musical.