Societat de Blues de Barcelona

Entrevista amb Agustí Mas

La Societat de Blues de Barcelona és una associació sense ànim de lucre que té com a objectiu la divulgació, promoció i coneixement del blues. Si voleu saber més sobre ells o sobre el món del blues no deixeu de visitar la seva web.

Des de la Societat de Blues de Barcelona ens fan arribar l’entrevista amb Agustí Mas.

Músic nascut a Barcelona l’any 1956. Va començar a aprendre guitarra, de ferma autodidacta, amb 14 anys.  L’any 1976 va començar tocant en diversos grups de blues i rock. Durant els anys 80 va gravar els seus primers discos amb la formació QQT i als anys 90 va gravar tres més amb el grup català Soviets. A Mitjans dels 90 va ser quan Agustí Mas va formar la banda More Strings, grup que es centrava més en la guitarra i el blues. Amb aquesta formació va gravar un disc l’any 1995 que va rebre elogis de la crítica, tant nacional com internacional.

A partir d’aquí ha tingut contacte amb artistes internacionals, arribant fins i tot a col·laborar en diverses ocasions amb Sam Crockell, un dels millors bluesman de Chicago. Des de 2001 forma part de The King Revelers, banda de blues.