RADARS arriba a Sant Antoni!

12-05-2021

Radars és un projecte comunitari impulsat per Serveis Socials de l’Ajuntament de Barcelona, per pal·liar els efectes de la solitud no volguda i prevenir situacions de risc de les persones grans.

Treballa conjuntament amb les veïnes i veïns, comerços, farmàcies, persones voluntàries, entitats i equipaments, amb l’objectiu de transformar els barris en comunitats humanes, segures, participatives i solidàries.

COM PARTICIPAR-HI?

Si vols ajudar les persones grans del teu barri

Sigues un radar
Només has d’estar atent a la dinàmica de les persones grans que tens a prop, amb una mirada sensible i respectuosa. Si detectes algun canvi en el seu comportament o aspecte o creus que estan en situació de solitud, posa’t en contacte amb Radars.

Participa-hi activament
Taula Radars: és l’espai de trobada i intercanvi entre veïns i veïnes, persones voluntàries, serveis i entitats del barri, on es planifiquen les estratègies i accions que es duran a terme.

Plataforma de Seguiment Telefònic: realitzen trucades a les persones ateses per Radars, amb l’objectiu de fer un seguiment de la seva situació i vincular-los al barri.

Sensibilització i difusió: per motivar un procés de transformació al barri és important la tasca de donar a conèixer el projecte a través de diverses accions.

Acollides i acompanyaments: accions puntuals per facilitar la participació de les persones grans en les activitats i esdeveniments del barri.

Radars és un projecte comunitari on cada participació compta!

Si vols col·laborar de forma activa, pot trucar al telèfon 932 915 884 o escriure’ns al correu radarsgentgran@bcn.cat.

Si ets una persona gran

Vius sola o acompanyada d’una altra persona gran i us sentiu soles?
Vius amb algú que està en situació de dependència?
Vols enriquir les teves relacions personals?

Truca al 932 915 884 o escriu a radarsgentgran@bcn.cat