River Omelet

River Omelet és un trio d’indie-folk format a Barcelona l’any 2020. Gina, Eli i Lluís. Les seves cançons parlen d’escenes quotidianes des d’un prisma fantàstic. Combinen trets urbans amb elements de la naturalesa, on la ciutat representa el món real i la naturalesa la seva essència més èpica i imaginària. El seu espectacle és un ball d’emocions amb el qual han aconseguit omplir les sales més emblemàtiques de Barcelona, com l’Apolo o el Castell de Montjuïc. Amb només dos anys de vida, la banda ha aconseguit 350.000 streams i 100.000 oïents a Spotify.

Aquesta tardor de 2022, arrenquen amb un so més madur i experimental sense perdre la seva essència folk i les seves característiques harmonies a tres veus. El seu últim single resulta arriscat i compromès. Come in, you’ll see the flat és el nom del seu primer àlbum. Nou temes en anglès amb els quals van girar tot el 2021 tant en trio com en banda. Posteriorment han continuat publicant singles com A waste of time, Closer, Come with me tonight o If Lord saves the Queen.

 

Dia
Divendres 25/11/2022 19:30
A càrrec de

Gina Woods, veu
Elisenda Haddock, veu i guitarra
Lluís de Puig, veu, guitarra i violí

Entrada gratuïta. Cal reserva prèvia.
Reserves el dilluns de la setmana de l’activitat a partir de les 10 h, per telèfon (93 323 77 90) o presencialment. Es podran reservar dues entrades màxim per persona. Es garantiran les mesures sanitàries per la Covid-19.

Obertura de portes 30 minuts abans de l’activitat. Es permetrà l’accés a la sala fins a 5 minuts abans de l’inici de l’acte. Un cop començat l’acte, no es podrà accedir a l’espai.

Pujar