Quique Bonal i Vicky Luna

Al soul, gòspel, funk, blues o jazz, hi ha cançons que han esdevingut veritables clàssics del gènere, bé per la qualitat musical del tema, per la seva lletra, la melodia o els arranjaments, però sovint, per l’execució vocal. Gran part d’aquests estàndards han estat interpretats magistralment per veus femenines que els van donar vida i els van fer seus. Veus “negres” que, d’alguna manera, toquen l’ànima.

Quique Bonal i Vicky Luna, arribats directament d’Aracena (Huelva) i de Sevilla respectivament, presentaran en exclusiva en format acústic i intimista al Dijous Blues , el seu particular homenatge a algunes de les millors veus de la música negra mitjançant un repertori seleccionat i versionat amb el bon gust que el duo professen des de fa anys.

Dia
Dijous 20/10/2022 19:30
A càrrec de

Quique Bonal, guitarra
Vicky Luna, veu

Entrada gratuïta. Cal reserva prèvia.
Reserves el dilluns de la setmana de l’activitat a partir de les 10 h, per telèfon (93 323 77 90) o presencialment. Es podran reservar dues entrades màxim per persona. Es garantiran les mesures sanitàries per la Covid-19.

Obertura de portes 30 minuts abans de l’activitat. Es permetrà l’accés a la sala fins a 5 minuts abans de l’inici de l’acte. Un cop començat l’acte, no es podrà accedir a l’espai.

Pujar