Iris Deco

Saps quan sents a algú cantar per primera vegada i notess com una esgarrifança recorre tot el cos i et travessa les emocions més amagades? Iris Deco ho aconsegueix. Remou amb fermesa. Impacta. Sedueix. Golden és el primer disc d’Iris Deco i la veritat és que de cap de les maneres podria haver portat un títol més adequat. Iris Deco rellueix en totes les direccions, fent gala d’un estil totalment propi que es mou de forma extremadament elegant entre el Soul i l’R&B. Les cançons que conformen Golden es van succeïnt l’una després de l’altra, a un ritme lent, suggeridor, arrossegant l’oïent a un estat de semi inconsciència. I és, des d’aquesta candidesa, des d’on l’artista dóna veu a tots els seus pensaments.

Per a la producció de Golden, Iris Deco ha comptat amb Ferran Palau i amb b1n0, que han acabat d’arrodonir una proposta que resulta reveladora. Un disc que arriba en el moment just, ni massa aviat ni massa tard. Un disc que talla la respiració.

 

 

Dia
Divendres 16/12/2022 19:30
A càrrec de

Iris Deco, veu
Bru Ferri, piano

Entrada gratuïta. Cal reserva prèvia.
Reserves el dilluns de la setmana de l’activitat a partir de les 10 h, per telèfon (93 323 77 90) o presencialment. Es podran reservar dues entrades màxim per persona. Es garantiran les mesures sanitàries per la Covid-19.

Obertura de portes 30 minuts abans de l’activitat. Es permetrà l’accés a la sala fins a 5 minuts abans de l’inici de l’acte. Un cop començat l’acte, no es podrà accedir a l’espai.

Pujar