El llegat de Narcisa Freixas

Narcisa Freixas (Sabadell, 1859 – Barcelona, 1926) va ser una compositora catalana i pedagoga musical. Narcisa Freixas, la compositora dels infants, com sovint se la conexia va fundar l’Escola Musical Popular, d’on va sorgir una coral, iniciant així el camí de la pedagogia musical.

Un concert amè i didàctic, amb projecció d’imatges i introducció de notes biogràfiques, al voltant de la figura de la compositora i pedagoga a càrrec de la pianista Ester Vela, que donarà a conèixer la importància de la seva obra per als nens, que des de la seva joventut es va especialitzar en la composició de cançons infantils i va aconseguir arribar d’una manera directa a l’ànima dels nens i dir-los musicalment coses que feien vibrar els seus sentiments.

Dia
Divendres 07/10/2022 19:00
A càrrec de

Ester Vela, piano

Entrada gratuïta. Cal reserva prèvia.
Reserves el dilluns de la setmana de l’activitat a partir de les 10 h, per telèfon (93 323 77 90) o presencialment. Es podran reservar dues entrades màxim per persona. Es garantiran les mesures sanitàries per la Covid-19.

Obertura de portes 30 minuts abans de l’activitat. Es permetrà l’accés a la sala fins a 5 minuts abans de l’inici de l’acte. Un cop començat l’acte, no es podrà accedir a l’espai.

Pujar