El Hot Club de Barcelona

La fundació del Hot Club de Barcelona l’any 1934 va suposar l’entrada directa del Jazz i el Blues a casa nostra. La Guerra Civil i la dictadura en van fer perillar la continuïtat, però l’esforç dels aficionats van portar el club a una època daurada. Sister Rosetta Tharpe, Big Bill Broonzy, John Lee Hooker o Big Mama Thornton són alguns dels músics que hi van passar. Recordarem una època que ha deixat empremta en la història musical de la nostra ciutat.

Dia
Dijous 27/10/2022 19:00
A càrrec de

Una conversa entre Ot Ordeig, historiador del Jazz, arqueòleg i antropòleg forense, Martí Farré, periodista musical i Big Mama Montse, que també tocarà la guitarra.

Entrada gratuïta. Cal reserva prèvia.
Reserves el dilluns de la setmana de l’activitat a partir de les 10 h, per telèfon (93 323 77 90) o presencialment. Es podran reservar dues entrades màxim per persona. Es garantiran les mesures sanitàries per la Covid-19.

Obertura de portes 30 minuts abans de l’activitat. Es permetrà l’accés a la sala fins a 5 minuts abans de l’inici de l’acte. Un cop començat l’acte, no es podrà accedir a l’espai.

Pujar