Duo Tournesol

Bárbara Wincor (veu i violí), d’Àustria, i María Pascual (veu i piano), de Cadis, formen aquest duet que va germinar fa dos anys a l’ESMUC. Allà es van conèixer, van descobrir la bona sinergia musical entre les dues i des d’aleshores han tocat juntes en diversos espais i sales de Catalunya, València i Madrid. Ambdues, de formació clàssica, s’aventuren amb la improvisació, fent arranjaments i explorant nous estils i formats de concert. En aquesta ocasió, combinaran els seus instruments amb el cant i interpretaran peces des del període clàssic fins a l’actualitat, de compositors com Bernstein, Mozart i Kreisler, entre d’altres. Un repertori variat, fresc i creatiu.

Dia
Divendres 04/11/2022 19:00
A càrrec de

Bárbara Wincor, veu i violí
María Pascual, veu i piano

Entrada gratuïta. Cal reserva prèvia.
Reserves el dilluns de la setmana de l’activitat a partir de les 10 h, per telèfon (93 323 77 90) o presencialment. Es podran reservar dues entrades màxim per persona. Es garantiran les mesures sanitàries per la Covid-19.

Obertura de portes 30 minuts abans de l’activitat. Es permetrà l’accés a la sala fins a 5 minuts abans de l’inici de l’acte. Un cop començat l’acte, no es podrà accedir a l’espai.

Pujar