August Tharrats, Queralt Camps i Xavi Hinojosa

L’August Tharrats és considerat el pioner del piano Blues i Boogie a casa nostra. Oferirà, amb el seu personal estil, un recorregut pel Blues i el Swing des de New Orleans, passant per Chicago o Kansas City. En aquesta ocasió, l’acompanyen dos dels músics més sol.icitats en el context del Hot Jazz i que conformen una secció rítmica de luxe:

Queralt Camps, llicenciada en contrabaix clàssic i contemporani pel Conservatori Superior del Liceu, que integra formacions de jazz clàssic, manouche o dixieland com a contrabaixista i que ha actuat amb músics internacionals com Gene Connors, Carrie Smith, Benie Green o Jesse Davis, i Xavi Hinojosa, bateria que ha enregistrat una vintena de discos, ha rebut premis i reconeixements, ha actuat a multitud de festivals d’Europa i Amèrica, i ha acompanyat a la bateria a Scott Hamilton, Grant Stewart, Josep Mª Farras, Ronald Baker, Yves Brouqui, Jim Mullem, Valery Ponomarev, etc.

Dia
Dijous 17/11/2022 19:30
A càrrec de

August Tharrats, piano
Queralt Camps, contrabaix
Xavi Hinojosa, bateria

Entrada gratuïta. Cal reserva prèvia.
Reserves el dilluns de la setmana de l’activitat a partir de les 10 h, per telèfon (93 323 77 90) o presencialment. Es podran reservar dues entrades màxim per persona. Es garantiran les mesures sanitàries per la Covid-19.

Obertura de portes 30 minuts abans de l’activitat. Es permetrà l’accés a la sala fins a 5 minuts abans de l’inici de l’acte. Un cop començat l’acte, no es podrà accedir a l’espai.

Pujar