Envia’ns propostes


Fes-nos arribar la teva proposta de taller cultural, itinerari, espectacle, concert i/o exposició.

Si tens alguna proposta omple la fitxa corresponent que trobaràs a continuació:

Formulari espectacle / exposició Formulari taller cultural / itinerari

 

No oblidis adjuntar el teu currículum i enllaçar tot aquell material audiovisual que faci referència a la proposta, imatges i vídeos.Vols proposar un taller?


Si la teva proposta és un curs, navegant per la nostra web, trobaràs els àmbits en els que treballem: humanitats, recursos, creativitat, expressió… el ventall és ben ampli.

Per qualsevol dubte contacta amb golferichs@golferichs.org.Vols proposar un espectacle?


Als formularis trobaràs totes les dades que necessitem per valorar la teva proposta. Quanta més informació ens donis, millor podrem valorar incloure-la en la programació.

Si és una proposta musical, pots enviar-nos enllaços a SoundCloud, Bandcamp o altres plataformes, com també MP3 per correu-e.

Per més informació pots contactar amb golferichs@golferichs.org.Vols proposar una exposició?


Als formularis trobaràs totes les dades que necessitem per valorar la teva proposta. Quanta més informació ens donis, millor podrem valorar incloure-la en la programació.

La programació vol donar a conèixer tan l’obra d’artistes novells com la d’autors més consolidats. Estem oberts a propostes individuals o col·lectives. L’especialització del centre és la fotografia en totes les seves vessants: creativa, artística, documental… La selecció es farà en base a criteris tècnics, de qualitat artística i d’adequació a la línia de programació del centre i a les característiques de l’espai.

Si estàs interessat en mostrar la teva obra pots fer-nos arribar la proposta a través d’aquest formulari i també el teu currículum i un dossier explicatiu del projecte amb descripció tècnica i imatges de mostra.

Per qualsevol dubte pots contactar amb catalaroca@golferichs.org

Vols proposar una conferència?


Per a les conferències, el centre cívic debat i reflexiona sobre els temes d’actualitat que més ens preocupen als ciutadans. També parlem de tecnologies de la informació i la comunicació, fotografia o altres temes d’interés general que vulgueu donar a conèixer des de la vostra associació o col·lectiu.

Per qualsevol dubte pots contactar amb golferichs@golferichs.org

Volem donar un espai a les associacions del barri per donar-se a conèixer a la resta de veïns i veïnes… Contacteu-nos i en parlem.

Estudiem totes les propostes que ens feu arribar!