Cursos de primavera 2021

10-03-2021

Ja tenim aquí la programació de cursos i tallers de primavera de la Casa Golferichs. Tria i remena entre tota l’oferta de ciència, humanitats, cuina, recursos, salut i fotografia.

Aquest trimestre tenim algunes novetats en humanitats que et sorprendran com el curs en línia Com llegir: Crim i càstig amb Ivan Garcia, professor de filologia eslava de la UB que ens guiarà dins aquesta obra cabdal de la literatura universal; o bé el curs Història de la filosofia. Donem-li la volta al cànon on coneixerem i profunditzarem en l’altra història de la filosofia, la que van fer les dones que, tot i influir en els seus coetanis filòsofs, van ser silenciades. També, com a novetat de l’apartat de filosofia, tindrem el curs en línia sobre Simone Weil: entre la mística i la filosofia amb Eudald Espluga on veurem en detall les seves idees centrant-nos en L’arrelament, La gravetat i la gràcia i La condició obrera.

literatura_Crim_i_càstig_Dostoievski_Golferichs

Dels cursos de cuina, en destaquem el de Cuina japonesa, que serà en línia, on aprendrem a preparar cuina japonesa casolana, fent receptes bàsiques i també alguns dels plats més coneguts.

Iniciació als escacs és una de les apostes fortes del trimestre. Des de l’estrena de The Queen’s Gambit, la popularitat del joc no ha parat de pujar. No deixis escapar l’oportunitat d’iniciar-te en aquest esport i joc d’estratègia apte per a totes les edats. De recursos també destaquem el nou taller Manteniment i seguretat del mòbilon aprendrem a protegir el mòbil amb les mesures de privacitat i seguretat adequades; i el curs en línia Jardineria des de casa amb un munt de consells perquè les plantes de casa teva llueixin més que mai.

curs_jardineria_Golferichs

Les inscripcions als cursos i tallers de primavera comencen el 15 de març 2021.

Descarrega’t el pdf dels cursos de primavera aquí.

Inscriu-te