Consorci per la normalització lingüística. (CPNL)

Activitats al barri

El Consorci per a la Normalització Lingüística és un ens creat a partir de la voluntat comuna de la Generalitat i de nombrosos ajuntaments, consells comarcals i diputacions amb l’objectiu de facilitar el coneixement, l’ús i la divulgació de la llengua pròpia de Catalunya en tots els àmbits.

Amb aquesta finalitat, el Consorci per a la Normalització Lingüística disposa d’un equip humà especialitzat i de mitjans tècnics per atendre les necessitats de formació, d’assessorament o de gestió lingüística.

 

Informació destacada:

  • El proper 28 de maig, amb motiu del Dia Internacional del Joc el Centre de Normalització Lingüística de Barcelona ha organitzat el joc d’escapada a les xarxes “Els diacrítics han volat”, que es farà del 22 al 31 de maig, adreçat a tota la ciutadania. Aquí us deixem la nota de premsa.

 

 

Des de CPNL ens recomanen:

Voluntariat per la llengua virtual (VxL). VxL ofereix una nova modalitat,  el VxL virtual, que permet practicar català a través de la conversa per mitjà de plataformes de videoconferència. Aquesta nova modalitat neix amb l’objectiu de facilitar la pràctica del català a persones que no poden fer un voluntariat presencial.

Si encara no ho feu, seguiu-los al Facebook i al Twitter @vxlcat i la resta de comptes del VxL