19/05/2020

Consorci per la normalització lingüística. (CPNL)

Activitats al barri

El Consorci per a la Normalització Lingüística és un ens creat a partir de la voluntat comuna de la Generalitat i de nombrosos ajuntaments, consells comarcals i diputacions amb l’objectiu de facilitar el coneixement, l’ús i la divulgació de la llengua pròpia de Catalunya en tots els àmbits.

Amb aquesta finalitat, el Consorci per a la Normalització Lingüística disposa d’un equip humà especialitzat i de mitjans tècnics per atendre les necessitats de formació, d’assessorament o de gestió lingüística.

 

Del 20 al 26 de juliol

Enguany, a l’entorn d’un Sant Jordi d’estiu molt especial que se celebrarà el proper 23 de juliol a causa de la Covid-19, el Centre de Normalització Lingüística de Barcelona vol donar visibilitat a la llengua catalana per festejar, a més del dia del llibre per excel·lència, el dia dels enamorats amb el concurs #enamoram2020. No dubtis a entrar a l’enllaç per cercar més informació.

 

Informació destacada:

 

Des de CPNL ens recomanen:

Voluntariat per la llengua virtual (VxL). VxL ofereix una nova modalitat,  el VxL virtual, que permet practicar català a través de la conversa per mitjà de plataformes de videoconferència. Aquesta nova modalitat neix amb l’objectiu de facilitar la pràctica del català a persones que no poden fer un voluntariat presencial.

Si encara no ho feu, seguiu-los al Facebook i al Twitter @vxlcat i la resta de comptes del VxL

Pujar