Times is money: feina i precarietat

Viure en un món accelerat marca molt les nostres vides: com treballem, com ens relacionem o el nostre estat de salut física i mental. Quin és l’impacte d’aquesta acceleració en les nostres condicions de treball? És la precarietat, la que ens pren el temps? Què en fem, del temps? L’estem destinant a coses que potser no són les que ens fan estar bé? Buscarem respostes i, sobretot, alternatives.

 

Imma Cortés. Metgessa especialista en Salut Pública, doctora en Metodologia de la Recerca Biomèdica i Salut Pública. La seva trajectòria professional s’ha centrat en l’àmbit de la salut i el treball, abordant tant des de la pràctica professional com de la recerca temes com l’atur, la inestabilitat laboral, la qualitat i precarietat del treball i els factors de risc psicosocial, sempre tenint en compte les desigualtats en salut, especialment les de gènere. Actualment és cap del Servei de Salut i Treball de l’Agència de Salut Pública de Barcelona

Eudald Espluga. Assagista i periodista cultural. Llicenciat en Filosofia i màster en Comunicació i Estudis Culturals per la Universitat de Girona. Ha col·laborat en mitjans com ICON, El Salto, PlayGround, Vice, RAC1 o Núvol. És autor dels assajos No seas tú mismo (2021), Rebeldes (2021) i Las pasiones ponderadas (2015).

João França. Periodista. Graduat en Humanitats i màster en Antropologia i Etnografia. Treballa explicant històries de gent que s’organitza per construir un món més habitable. Ha escrit Habitar la trinchera, Retrats de la Barcelona comunitària i La PAH: manual de uso, i ha dirigit El fil rosa sobre el moviment LGTBI. És professor al programa BaPIS de la UPF.

Dia
Dimarts 29/11/2022 19:00
Espai
Sala d'actes
A càrrec de

Eudald Espluga i Imma Cortés.
Moderador: João França.

També es podrà seguir la conferència en directe a través del canal de YouTube de Casa Golferichs

Entrada gratuïta. Cal reserva prèvia.
Reserves el dilluns de la setmana de l’activitat a partir de les 10 h, per telèfon (93 323 77 90) o presencialment. Es podran reservar dues entrades màxim per persona. Es garantiran les mesures sanitàries per la Covid-19.

Obertura de portes 30 minuts abans de l’activitat.

Pujar