Bases XXII Concurs fotogràfic popular del barri de Sant Antoni, XIV Concurs del cartell anunciador i VIII Concurs Infantil

27-12-2017

XXII Concurs fotogràfic popular del barri de Sant Antoni

Com cada any per aquestes dates, dins de la Festa Major del barri de Sant Antoni, es convoca el 22è concurs fotogràfic popular, organitzat per l’associació Sant Antoni Comerç (SAC), l’Espai de fotografia Francesc Català-Roca i la comissió de festa major. Les fotografies es poden realitzar durant tota la festa major i no cal inscripció prèvia. Es donaran 3 premis de 300 €, 3 accèssits de 50 € i 1 accèssit de 50 € a la millor imatge de les festes). Ànims i bona feina!

Temes:
– Llums i ombres del barri de Sant Antoni
– L’activitat comercial al barri: el comerç és vida!
– La festa major 2018

Bases XXII Concurs fotogràfic popular del barri de Sant Antoni

 

XIV Concurs del cartell anunciador de la Festa Major de Sant Antoni

Convoquem tots els veïns i veïnes, ciutadans i ciutadanes, a participar de l’elaboració d’aquest cartell per a les festes de l’any vinent (2019). Es tracta que fem la festa una mica més nostra. El tema és la Festa Major de Sant Antoni 2018. S’atorgarà un únic premi de 350 € a l’artista guanyador.

VIII Concurs Infantil del Cartell Anunciador de la Festa Major de Sant Antoni

Convidem a tots els infants del barri de Sant Antoni que ens expliquin mitjançant un dibuix què és per a ells i com viuen i gaudeixen de la Festa Major. És per això que fem una crida a participar a tots aquells nens i nenes que vulguin realitzar un dibuix o cartell que anunciï la festa major de l’any vinent. El tema és La Festa Major de Sant Antoni: com m’agrada !!! El concurs és obert a tots els infants de 6 a 12 anys que hi vulguin participar. S’atorgarà un únic premi: un lot de productes de dibuix i es publicarà una selecció de dibuixos a l’informatiu Sant Antoni. El concurs és organitzat per l’Associació de veïns del barri de Sant Antoni i el Centre Cívic Casa Golferichs i hi col·labora el Camí Amic, projecte comunitari d’educació.

Bases XIV Concurs del cartell anunciador de la Festa Major i VIII Dibuix Infantil

El termini per presentar les obres és el divendres 2 de febrer: les fotografies a l’Espai Català-Roca (Llança, 21) i els cartells i dibuixos a la Casa Golferichs (Gran Via de les Corts Catalanes, 491). El dijous 22 de febrer a les 20 h tindrà lloc la inauguració de l’exposició amb una selecció de fotografies i cartells seleccionats al Xalet – Golferichs i es farà públic el veredicte del jurat, així com l’acte d’entrega de premis dels concursos.

Autor foto de portada del concurs fotogràfic 2018: Albert Jimenez
Autor cartell de la Festa Major del barri de Sant Antoni 2017: David Rodriguez Lopez