Com a centre de proximitat, l’Espai de fotografia, disposa d’un catàleg de serveis amb la clara missió de satisfer les diferents necessitats culturals, d’oci, de formació, etc. dels ciutadans del Districte de l’Eixample i de la ciutat de Barcelona. Aquests serveis s’estructuren segons unes àrees concretes, ja siguin formatives o d’oci, per exemple.

Arrow

Vols proposar un taller?

A l’Espai de fotografia Francesc Català-Roca comptem amb una programació trimestral durant la qual es realitzen tallers culturals al voltant de la fotografia. L’oferta varia al llarg de l’any, inclou tallers trimestrals amb una durada d’entre 8 i 10 sessions, i organitzem també alguns tallers intensius el mes de juliol. Si tens una proposta diferent o interessant pots fer-nos-la arribar a través del formulari corresponent.

Per a més informació contacta amb info.catalaroca@golferichs.or

Arrow

Vols proposar UNA ACTIVITAT?

A l’Espai de fotografia Francesc Català-Roca tenim una programació de conferències, activitats, taules rodones i d’altres, relacionats amb la fotografia.

Per presentar la teva proposta omple el formulari i no t’oblidis d’enviar el currículum i el material corresponent.

Per a més informació contacta amb info.catalaroca@golferichs.org

Arrow

Vols proposar una exposició?

A l’Espai de fotografia Francesc Català-Roca comptem amb dos espais d’exhibició per apropar als ciutadans a la fotografia. 

Al Xalet de la Casa Golferichs podràs veure exposicions de fotografia d’autor/a, algunes que formen part de festivals com Revela’t, Art PHoto Bcn, entre d’altres. 

A l’Aula de les Arenes, a l’Espai de foto, podràs veure exposicions de persones que no fa tant que s’han iniciat a la fotografia però que prometen.

Si estàs interessat/da en mostrar la teva obra pots fer-nos arribar la proposta a través d’aquest formulari i també el teu currículum i un dossier explicatiu del projecte amb descripció tècnica i imatges de les peces.

Per a més informació contacta amb info.catalaroca@golferichs.org


Fes-nos arribar la teva proposta de taller cultural, itinerari, espectacle, concert i/o exposició.

Si tens alguna proposta omple la fitxa corresponent que trobaràs a continuació:

No oblidis adjuntar el teu currículum i enllaçar tot aquell material audiovisual que faci referència a la proposta, imatges i vídeos.
Pujar