Viv(r)e la vie!

Un homenatge a les persones grans, sovint invisibles i oblidades. Lluny de mostrar-les sota una mirada afligida, desconsolada i melancòlica, Ana Galán retrata en primer pla a ancians i ancianes d’Espanya, Estats Units, Finlàndia i Filipines sobre un paisatge de coníferes que romanen gairebé immutables. Parelles de diferents indrets que es reuneixen els diumenges per ballar i celebrar la vida en tota la seva plenitud.

A «Vivr(r)e la vie», Ana Galán reinterpreta la fórmula de retrat que sorgeix a Itàlia, a mitjans del «Quattrocento»- l’origen del qual el trobem en l’obra de Jan Van Eyck- i que associa el retrat de mig cos al paisatge.

Ana Galán (Madrid, 1969) és llicenciada en Economia. Després de realitzar el Màster de fotografia EFTI al 2009-2010, ha estat finalista en varis concursos internacionals, com ara «Descubrimientos de PhotoEspaña» a Madrid, al Festival «Encontros da Imagem de Braga» (Portugal), «The Center for Fine Art Photography», «Fort Collins», «Colorado (USA)» entre d’altres. Ha participat en diverses exposicions i projectes fotogràfics a França, Itàlia, Índia, Portugal, Espanya, Finlàndia, Filipines, Myanmar i Estats Units.

El dia de la inauguració, la fotògrafa escenificarà alguna de les seves obres amb els mateixos assistents a manera de photocall.

colaboracions-art-foto-bcn-
Inauguració: dimecres 10 d’abril, a les 19.30 h

Horari de visita:

Del 10 d’abril al 18 de maig de 2019
De dilluns a divendres, de 17 a 21 h
Dissabtes, de 10.30 a 13.30 h

Sala d’exposicions el Xalet – Casa Golferichs
Gran Via de les Corts Catalanes, 491
Entrada lliure

Dies
10/04/2019 - 18/05/2019

Pujar