Rodamons 2019

Rodamons va sorgir com una iniciativa participativa i oberta a tothom amb la intenció de mostrar en un espai expositiu indrets insospitats, llunyans o propers, misteriosos o originals, amb la visió pròpia de cada fotògraf. Enguany, en la seva 4a edició, i tenint en compte l’èxit creixent de la proposta, l’exposició de les obres seleccionades es realitzarà a la Sala d’exposicions el Xalet, de la Casa Golferichs.

El dia de la inauguració hi haurà una votació del públic i l’autor o autora de la fotografia guanyadora aconseguirà una inscripció a un dels cursos del trimestre de tardor.

Imatge: Nicolás Rivas

 
Inauguració: dimarts 15 d’octubre a les 19.30 h

Del 15 d’octubre al 16 de novembre

Horari de visita:
De dilluns a divendres de 17 a 21 h
Dissabtes de 10.30 a 13.30 h

Sala d’exposicions el Xalet – Casa Golferichs
Gran Via de les Corts Catalanes, 491
Entrada lliure

Dies
15/10/2019 - 16/11/2019
Artista/es
Exposició col·lectiva dels següents autors i autores: Annalisa Durastanti, Antonio Bouzas, Carles Quintana Fernandez, Carme Centrich Monge, César Gálvez Cisneros, Christine Tyler, Clara Barrios, Jaime Valdivieso Vidal, María Isabel Coronas Carrera, Jordi Colomé Flores, José Manuel Garcés Gargallo, Josep Maria Borras Amoedo, Julija Kauhova, María José Jiménez Flores, Marianela Marinucci, Miquel Solanellas Torrens, Nicolás Rivas, Nil Guasch Reyes, Pep Vinyals, Raul Hidalgo Plasencia, Rosa Pédebernade, Stefano Nicoli i Thais Buforn Galan.

Pujar