“Cuando el río suena”

Amb una llargada de 9 km pràcticament en línia recta, el Parc Fluvial del Besòs és un dels espais verds més importants de la ciutat. A qualsevol hora i a qualsevol punt de les seves 115 hectàrees, no és estrany veure-hi caminants, ciclistes, persones que corren, passegen gossos o patinen; soles o en grup, en família o en parella, deambulen o simplement hi són i no fan res, en aparença.

Fotografies de Gerard Bosch

Inauguració: dimecres 9 de març, a les 19.30 h. A la Casa Golferichs

Gerard Bosch (1985) és dissenyador gràfic barceloní, Va estudiar disseny gràfic i audiovisual i direcció d’art a Barcelona, i Arts visuals a Monterey, Mèxic. Des de 2007 ha treballat a diferents estudis i agències especialitzant-se en disseny editorial, del que ha sigut docent a l’Escola Superior Seeway. El seu interès per la comunicació i el llenguatge visual el porta a explorar la fotografia de forma lliure i autodidacta fins que decideix estudiar Fotografia documental d’autor per desenvolupar un llenguatge propi.

És llavors que descobreix les possibilitats narratives que ofereix la imatge i quan sent que conflueixen els seus interessos com a fotògraf i dissenyador, focalitzant-se en desenvolupar projectes propis, així com col·laborar amb altres fotògrafs com a dissenyador, amb especial interès en les publicacions impreses i el fotollibre com a suport narratiu.

 

Pàgina web de Gerard Bosh
Horaris de l’exposició:

De dilluns a divendres, de 17 a 21 h

Dissabtes, de 10 a 13,30 h

Lloc: Sala d’exposicions el Xalet – Casa Golferichs

 

Dies
09/03/2022 - 06/05/2022

Pujar