Més enllà del mirall

“Més enllà del mirall” és l’exposició de les fotografies dels i les alumnes del curs d’autoretrat impartit per Yaiza Hernández i Diambra Mariani. Una selecció que mostra el treball d’introspecció i autorepresentació sorgit dels textos i els referents tant literaris com fotogràfics vistos durant el taller.

Exposició col·lectiva amb la participació de Nia Delafu, Lídia Redondo, Pilar Iglesias, Aina Torres Rexach, Marta S. Santamería, Gil Garriga Puigpinós, Nuria Rodriguez Collado, Xavier Calvet Camats i Arnau Sidera.

Inauguració: dimecres 13 d’octubre, a les 19 h

L’exposició estarà comissariada per les mateixes docents.

Yaiza Hernández, nascuda a Eivissa i graduada en Història de l’Art per la UGR, aprofundeix en la teoría artística després de cursar el mestratge en Estudis Comparats en Literatura, Art i Pensament de la UPF. Des de fa cinc anys treballa amb la fotografia analògica com a mitjà d’expressió artístic. És co-fundadora de l’espai d’art Ventalo el qual dirigeix al costat de Diambra Mariani amb qui també imparteix tallers de autoretrat, fotografia i poesia.

Diambra Mariani, nascuda a Verona, Itàlia, al 1982. Licenciada en Dret a la Universitá Statale di Milano i amb un màster de Fotografia Digital IED de Venezia. Treballa com a fotoperiodista, és membre de l’agència Propspekt Photographers i fotografa des de fa 10 anys. Des del 2019 imparteix els seus tallers @unacercaniamasprofunda. Les seves obres s’han publicat i exposat a nivell internacional.

 
Horari de visita:

Dilluns, dimarts, dimecres i divendres, de 17 a 19 h

Espai de fotografia Francesc Català-Roca
C. de Llança, 21
Entrada lliure

Dies
13/10/2021 - 12/11/2021

Pujar