L’Espai Arenes


L’Espai Arenes és un equipament municipal del Districte de l’Esquerra de l’Eixample ubicat al carrer Llança, i que des de l’any 2014 acull l’Espai de fotografia Francesc Català-Roca i l’Eix Jove.

Espai de fotografia Francesc Català-Roca

L’Espai de fotografia Francesc Català-Roca s’ha convertit al llarg de més de 25 anys en un equipament de referència en fotografia a la ciutat de Barcelona. Després d’inaugurar-se al carrer Calàbria nº 120 com un espai dedicat exclusivament als joves que volien iniciar-se a la fotografia, va viure una nova etapa a Gran Via nº 491 ubicat al Centre cívic Casa Golferichs. Actualment a la nova seu continua amb la seva dedicació per promoure la fotografia al gran públic, posant a l’abast els recursos per desenvolupar la tècnica i el llenguatge fotogràfic, i ajudant a la seva difusió gràcies a les programacions trimestral que inclouen cursos, exposicions, conferències i el festival Fotofesta, entre d’altres activitats. A més, teniu a la vostra disposició un equipament complert amb laboratori analògic de B/N i de color, sala d’acabats, escàner pla, plató i biblioteca.

Tanmateix, l’Espai de fotografia pretén ser un lloc de trobada dels aficionats i dels professionals de la fotografia, i que ha comptat al llarg d’aquests anys amb la participació de molts dels millors fotògrafs i fotògrafes del país, tant novells com fotògrafs ja consolidats.

Eix Jove

L’Eix Jove és el Projecte de dinamització juvenil del Districte de l’Eixample, que té la seva seu a l’Espai Arenes, el nou espai de referència per als joves de l’Eixample. L’Eix Jove pretén donar suport integral a totes les manifestacions i interessos artístics i creatius dels nois i noies més joves.

Amb aquesta finalitat, organitza activitats lúdiques, formatives i culturals adreçades a la franja de 12 a 18 anys, totes elles gratuïtes,  en col·laboració amb els centres cívics, biblioteques i espais especialitzats de l’Eixample. Les activitats es divideixen en 3 àrees: aprèn, mostra i diverteix-te.

Les activitats es divideixen en 3 àrees: APRÈN, MOSTRA i DIVERTEIX-TE.

Web de l’Eix Jove