13/02/2019

[TANCADA] Convocatòria «Joves talents emergents»

Convocatòria destinada a tots els instituts de Barcelona que vulguin exposar projectes fotogràfics del seu alumnat

«Joves Talents Emergents» és una nova línia expositiva que pretén donar cabuda als treballs fotogràfics d’alumnes de secundària i batxillerat, amb la intenció de facilitar les eines per a l’aprenentatge del llenguatge fotogràfic i la seva exhibició al públic.

Si ets un/a alumne/a o ets docent a un institut i tens un o una alumna amb un projecte fotogràfic interessant que voldríeu exposar, omple aquest formulari amb una proposta.

 

_______________________________________________________________________________________


Joves Talents Emergents que ja han passat per l’Espai de fotografia Francesc Català-Roca:
«Contraris»

Fotografies de Mae PozaEmma GermèsMaria Baulies i Clàudia Pellicer, alumnes de batxillerat de l’Escola Pia Nostra Senyora. El projecte «Contraris» recull la visió personal de cada una de les fotògrafes sobre conceptes oposats: «amor i odi», «joventut i vellesa» i «por i valentia».

Gener de 2019

 

 

 

 

 

«(Des)col·locats»

Fotografies de Cèlia Vinyes Rosell. El projecte «(Des)col·locats» ens mostra la realitat que viuen joves menors d’edat d’origen estranger i sense acompanyament. Totes les imatges representen els somnis pels quals aquests joves han arribat fins aquí. Amb la col·laboració de l’Associació Diomira i l’INS Ernest Lluch

Abril de 2019

Cèlia Vinyes

«Solitud»

Fotografies  d’Oriol Puchol Coll. El projecte «Solitud» explora no només la solitud en un sentit físic i literal, sinó com una idea transversal que va més enllà, una soledat anímica i profunda, causada pels canvis de la societat actual.

Setembre de 2019

Oriol Puchol Coll

Pujar