22/11/2021

Agenda Cultural de Sant Antoni

L’Agenda cultural de Sant Antoni és un nou projecte que té com a objectiu principal apropar la cultura al barri. Per portar-lo a terme col·laborem amb diferents equipaments de Sant Antoni: Biblioteca Joan Oliver, Centre Cívic Cotxeres Borrell, Centre LGTBI+, i Federació d’Entitats Calàbria 66 i el suport de la tècnica comunitària del nostre barri.

 

Com aproparem la cultura al barri?

Volem acostar la cultura perquè qualsevol veïna i veí pugui estar al dia de les activitats culturals que es fan als diferents equipaments del seu barri. Per donar a conèixer aquestes activitats, utilitzarem un blog comunitari que té la intenció de ser una agenda de referència, on cada equipament proposarà 4 esdeveniments culturals mensuals que es podran realitzar al barri.

Veureu que els esdeveniments apareixeran cronològicament al blog facilitant la cerca d’activitats a les usuàries i usuaris.

La idea d’aquest projecte comunitari és que serveixi per unificar les entitats del barri, i oferir propostes culturals de diferents equipaments de Sant Antoni en una mateixa web, de manera senzilla i còmoda.

 

Fes clic a l’enllaç per donar-li un cop d’ull a l’Agenda → https://agendasantantoni.wordpress.com/

 

Pujar