“L’anomalia”, d’Hervé Le Tellier

En aquesta ocasió, comentarem el llibre L’anomalia, d’Hervé Le Tellier.

El 10 de març de 2021 els 243 passatgers d’un avió procedent de París aterren a Nova York després de travessar una tempesta terrible durant el vol. Ja a terra, cada un segueix amb la seva vida. Tres mesos més tard, contra tota lògica, un avió idèntic, amb els mateixos passatgers i el mateix equip de vol, apareix en el cel de Nova York. Ningú s’explica aquest fenomen increïble que obliga les autoritats a activar el protocol de seguretat i desfermarà una crisi política, mediàtica i científica de conseqüències desconegudes i durant la qual cada un dels viatgers haurà d’encarar-se amb una versió exacta, tot i que diferent, d’ells mateixos. Una novel·la virtuosa en la qual la lògica es fon amb l’impossible.
Premi Goncourt 2020.

Col·laboren: Biblioteca de l’ONCE i Biblioteca Joan Miró.

Trobareu la còpia digital del llibre a ebiblio.cat per poder-lo llegir online, o descarregar-lo al vostre dispositiu mòbil, tauleta o llibre electrònic. El llibre està disponible en braille a la biblioteca de l’ONCE, trucant al telèfon 93 238 11 11 i en format paper a la Biblioteca Joan Miró, podeu reservar un exemplar trucant al 93 426 35 32.

Club de lectura

 

Dia
Dimecres 15/06/2022 15:00 -

Entrada gratuïta. Cabuda limitada, cal reserva prèvia.
Reserves el dilluns de la setmana de l’activitat a partir de les 10 h aquí, per telèfon (93 323 77 90) o presencialment. Es podran reservar dues entrades màxim per persona. Es garantiran les mesures sanitàries per la Covid-19.

Pujar