Bases XXI Concurs fotogràfic popular del barri de Sant Antoni, XIII Concurs del cartell anunciador i VII Concurs Infantil

29-12-2016

XXI Concurs fotogràfic popular del barri de Sant Antoni
Com cada any per aquestes dates, dins de la Festa Major del barri de Sant Antoni, es convoca el 21è concurs fotogràfic popular, organitzat per l’associació Sant Antoni Comerç (SAC), l’Espai de fotografia Francesc Català-Roca i la comissió de festa major. Les fotografies es poden realitzar durant tota la festa major i no cal inscripció prèvia. Es donaran 3 premis de 300 €, 3 accèssits de 50 € i 1 accèssit de 50 € a la millor imatge de les festes). Ànims i bona feina!

Temes:
– Acabant les obres del mercat de Sant Antoni
– L’activitat comercial al barri: el comerç és vida!
– La festa major 2017

Bases XXI Concurs fotogràfic popular del barri de Sant Antoni

 

XIII Concurs del cartell anunciador de la Festa Major de Sant Antoni

Convoquem tots els veïns i veïnes, ciutadans i ciutadanes, a participar de l’elaboració d’aquest cartell per a les festes de l’any vinent (2018). Es tracta que fem la festa una mica més nostra. El tema és la Festa Major de Sant Antoni 2018. S’atorgarà un únic premi de 350 € a l’artista guanyador.

VII Concurs Infantil del Cartell Anunciador de la Festa Major de Sant Antoni

Convidem a tots els infants del barri de Sant Antoni que ens expliquin mitjançant un dibuix què és per a ells i com viuen i gaudeixen de la Festa Major. És per això que fem una crida a participar a tots aquells nens i nenes que vulguin realitzar un dibuix o cartell que anunciï la festa major de l’any vinent. El tema és La Festa Major de Sant Antoni: com m’agrada !!! El concurs és obert a tots els infants de 6 a 12 anys que hi vulguin participar. S’atorgarà un únic premi: un lot de productes de dibuix i es publicarà una selecció de dibuixos a l’informatiu Sant Antoni. El concurs és organitzat per l’Associació de veïns del barri de Sant Antoni i el Centre Cívic Casa Golferichs i hi col·labora el Camí Amic, projecte comunitari d’educació.

Bases XII Concurs del cartell anunciador de la Festa Major i VII Dibuix Infantil

El termini per presentar les obres és el divendres 3 de febrer: les fotografies a l’Espai Català-Roca (Llança, 21) i els cartells i dibuixos a la Casa Golferichs (Gran Via de les Corts Catalanes, 491). El dijous 23 de febrer a les 20 h tindrà lloc la inauguració de l’exposició amb una selecció de fotografies i cartells seleccionats al Xalet – Golferichs i es farà públic el veredicte del jurat, així com l’acte d’entrega de premis dels concursos.

Autor foto de portada del concurs fotogràfic 2017: José Martínez Cabrera
Autor cartell de la Festa Major del barri de Sant Antoni 2017: Javier Álvarez