Altres categories

tardes-golfes

Tardes a les Golfes

Aquest trimestre mourem música i poesia al ritme de propostes singulars i sorprenents.

tallers-humanitats-iniciació-història-òpera-joan-martínez-colàs-golferichs

Cant i clàssica

Un espai compartit on apropar el públic amant d’aquesta música a les seves noves figures i intèrprets.

Tangent

FESTIVAL DE LES ARTS DE L'EIXAMPLE

Mai interpretis, experimenta Deleuze

Tangent, el nou Festival de les arts de l’Eixample, neix amb la intenció d’obrir un nou espai per a l’encontre cultural. La ciutat és moviment i la cultura el seu accelerador. El moviment pot ser trepidant, rectilini, lent o corb.... però en definitiva és moviment, la relació viva i dinàmica entre nosaltres i els altres, el que construeix una ciutat que transcendeix l’espai concret.

L’Eixample d’en Cerdà és l’escenari i l’origen d’aquest moviment, de la tangent que pot fugir més enllà del territori i generar en el seu trajecte múltiples encontres culturals, estímuls per convertir el moviment en experiència estètica, de coneixement i d’experimentació.

Us proposem una programació innovadora i diversa al voltant de les diferents arts: visuals, escèniques, musicals, poètiques... Gaudiu d’aquesta primera edició d’un festival que, des de la proximitat, vol dibuixar una Tangent que arribi a tothom.

El tradicional “Eixample a la fresca” reinventat amb 25 propostes de circ, dansa, música i cinema que tindrà lloc els mesos de juny i juliol als sis centres cívics de l'Eixample. Tots els espectacles són gratuïts.

ESPECTACLES 2017
Exposició Tangències // Pianodiabölic // Nàufrags // Hi ha un poeta dins de casa // El concert de les paraules // El reu del Gurugú // Barcelona Bluegrass Band // Aziza Brahim // Manufactured Landscapes // The Big Pocket Orchestra // Cinema en concert: Sherlock Junior // Sinestèsia // Circumval·lació // Be god is // la Vie en Rose // Les anxovetes // Xarivari blues // Òpera participativa // Jazz il·lustrat // La màgia de la veu // Con faldas y a a lo loco // Somnis de sorra // De paseo // Katakana // Tot és blanc

ARTISTES La industrial teatrera// Escola de Disseny la Llotja // Xavi Lloses i Àlex Pallí // Josep Pedrals i Gerard Valverde // Cos a cos // La nave va // Maria Cabrera // Martí Sales // Mireia Calafell // Guim Valls // Pau Riba // Aziza Brahim // Iron Skulls Co // Circ Rogelio Rivel // Espai Dual // Susana Sheiman // Joan Chamorro // Claire Drucreux // Cia. Pol Jiménez //

Consulta la programació per centre:
Centre cívic Ateneu Fort Pienc
Centre cívic Casa Golferichs
Centre cívic Cotxeres Borrell
Centre cívic Sagrada Família
Centre cívic Urgell
Centre cultural La Casa Elizalde

Descarrega el llibret de Tangent. Festival de les arts de l'Eixample