Altres categories

Tardes a les Golfes

Fusió i música d'arrel. Amb la primavera torna el ball d’estils i gèneres a les golfes amb The Escarteen Sisters, Venancio y los jóvenes de antaño i Pescaítos flamenco quartet.

wtf_llibert_fortuny_barcelona_jazz

Dijous Blues

El blues com a gènere musical presenta una diversitat d'estils que, tot i tenir una arrel primigènia comuna, és sensible a les influències de cultures musicals diverses.

passeig_per_la_franca_del_segle_xx_homenatge_claude_debussy

Cant i clàssica

Un espai compartit on apropar el públic amant d’aquesta música a les seves noves figures i intèrprets.

Tangent. Festival arts Eixample

FESTIVAL DE LES ARTS DE L'EIXAMPLE

Tangent, Festival de les Arts de l’Eixample, celebra la seva segona edició amb l’empenta que ens donen els bons records de l’edició inaugural de l’estiu passat. La cita torna amb 23 propostes de diferents àmbits de la creació cultural com la música, el circ, la dansa, el teatre i altres formats que fusionen disciplines escèniques. Amb la idea de fer dels barris un gran escenari on trobar i gaudir de propostes innovadores de l’escena catalana, el districte de l’Eixample proposa un conjunt d’espectacles gratuïts amb artistes i companyies de renom, junt amb d’altres que potser encara no coneixeu, però que apunten fort amb projectes de gran qualitat. Als nostres centres cívics hi trobareu clàssics revisats com Fuenteovejuna, el circ hipnòtic de Mumusic, un recorregut de microteatre d’objectes pel Xalet, una experiència de teatre contemporani amb Wasted, una cita a cegues amb Sol Picó o l’energia de la dansa amb Topa.

Descarrega el llibret de Tangent. Festival de les arts de l'Eixample 2018

Consulta la web de #tangent18