L’Espai Català-Roca participa a l’OFF BCN del Revela’t

El festival de fotografia analògica contemporània Revela-T se celebrarà de l’11 al 27 de maig a Vilassar de Dalt. Dins del programa d’activitats s’ha organitzat l’OFF BCN, on es podran veure diversos treballs de fotografia analògica. Un dels espais serà la Casa Golferichs amb l’exposició col·lectiva “Divergències” que presenta l’ Espai de fotografia Francesc Català-Roca. Una proposta que reuneix diferents mirades entorn al viatge. Un recorregut poètic i metafòric que mostra quatre projectes molt personals. La pell de l’estiu, Gabriela Tupanova “La pell de l’estiu és una mena de diari de viatge que es mostra estripat, com si les seves pàgines haguessin estat arrencades de dues en dues i mostrades de manera aïllada i aparentment inconnexa. Tot i ser fotografies ...

FOTOFESTA 2018

Una jornada fotogràfica per a professionals i aficionats

V Mostra d’art jove de l’Eixample a centres cívics i biblioteques

La Mostra d’art jove de l’Eixample és un esdeveniment juvenil anual que se celebra cada primavera, als centres cívics i biblioteques de l’Eixample. A més d’una gran festa de les arts escèniques i visuals, esdevé espai de trobada per als joves amb inquietuds artístiques.

Barcelona, una galeria d’art en transformació constant

L'estrès, la rapidesa i el poc temps que es respira a Barcelona és una epidèmia en augment. Tot i això, quan aconsegueixes passejar amb tranquil·litat, descobreixes que els carrers poden arribar a ser autèntiques obres d'art.